Erkek Forum

Bayefendi erkek sitesi forumları. Bayefendi Erkek forum sitesi, erkekler arası seviyeli ve kaliteli bilgi akışı ve paylaşımının sağlandığı, daha interaktif ve online etkileşim ile daha aktif bir şekilde yorum ve bilgilerin tartışmasının yapıldığı bir platformdur. Siz de aşağıdaki konulara yorum ekleyebilirsiniz. (Onaya tabidir. Uygun içeriğe sahipse kısa süre sonra onaylanır.)

Bayefendi Beyefendilere Özel Erkek Sitesi Bayefendi

  • Günün Şarkısı Berk Gürman Usul Usulca.
    by Beyefendi on 03/05/2024 at 20:36

    Berk Gürman’ın 2011 yılında yapmış olduğu Yesari albümünün romantik parçalarından biri olan Usul Usulca şarkısının klibi yayınlandı… USUL USULCA ( BERK GÜRMAN ) GERÇEK BUKİ BÖYLE SEVMEK TAM BİR GÜNAH TANRIM BENİ AFFET O YANIMDA YOKKEN YAŞAYAMIYORUM GERÇEK BUKİ DAHA FAZLA SEVEMİYORUM KORKUYORUM BİR HATA YAPARSIN DİYE DİL SUSUYOR LAKİN KALBİME SÖZ GEÇMEZ ANCAK BİLİYORUM İNANÇ DAĞLARI DEVİRİR KÜÇÜK ŞEYLER KALBİ SEVİNDİRİR İSTİYORUMKİ SEN USUL USULCA FISILDA KULAĞIMA SEVDİĞİNİ KİMSE ANLAMASIN BU DELİLİĞİ İSTİYORUMKİ USUL... The post Günün Şarkısı Berk Gürman Usul Usulca. first appeared on Bayefendi.

  • Erkeklerde Saç Kaybı …
    by Beyefendi on 03/05/2024 at 08:37

    Biz erkeklerin en önemli sorunlarından biri saçlarımızı kaybetmektir.   Bu konu ile ilgili yapılan bir çok araştırma mevcut. Günümüzde gelişen tıp ve teknolojinin kazanımı olarak bu araştırmaları hem bir çok sonuca ulaştığını hemde çözüm seçeneklerinin arttığının müjdesini verebiliriz.   ERKEK SAÇI NEDEN DÖKÜLÜYOR ? Öncelikle şunu belirtmek gerekiyor sadece erkeklerin saçları dökülmüyor. Her gün her an tüm erkeklerin ve kadınların saçları dökülmekte. Önemli olan dökülen saçların sağlıklı biçimde eksilmeden yada en  az eksikle geri geliyor... The post Erkeklerde Saç Kaybı … first appeared on Bayefendi.

  • Profesyonel DJ Eğitimi
    by Beyefendi on 02/05/2024 at 20:41

    Disk Jockey teriminin kısaltması olan DJ.’lik aslında sadece bir hobi değil aynı zamanda profesyonel bir meslek.  Tabi bu mesleğin eğitiminin de profesyonel eğitmenlerden alınması gerektiği önemli bir gerçek. DJ.lik çalan parçaları karıştırmak (mix) ve belirli bir müzik kütüphanesi (koleksiyonu) dahilinde parçalar arasında geçiş yapmaya yarayan aletler kullanılarak yapılan bir iş. Kazancı makul, eğlenceli ve ancak hiç de kolay olmayan bir meslek DJlik… Soru: Peki gerçekten DJ olmak isteyenler ne yapmalı? Nasıl dj olunur? Hangi DJ.lik kursuna gitmeli... The post Profesyonel DJ Eğitimi first appeared on Bayefendi.

  • İş Adamı Olmak
    by Beyefendi on 02/05/2024 at 08:37

    NASIL İŞ ADAMI OLUNUR ? Okul bitti ve bir çok gencin içerisinde olduğu gibi iş hayatına atılmanın zamanı geldi. Her gencin yaşamakta olduğu gibi okul yaşamı ve iş yaşamı arasında ki farkların olumsuz ve korkutucu sonuçları ile yüz yüze gelen genç erkekler için bir kaç önerimiz var. İşe başlarken ne yapmalıyım ? İş yaşamı ile ilgili önemli görülen temelleri siz www.bayefendi.com okuyucuları için paylaşıyoruz; 1- Gözlem Edindiğiniz herhangi bir uzmanlık varsa da yoksa da yapmanız... The post İş Adamı Olmak first appeared on Bayefendi.

  • Aspirinin yan etkileri
    by Beyefendi on 01/05/2024 at 20:38

    Yararları kadar zararları da olan aspirinin yan etkileri de bulunmaktadır. Aspirinin başlıca yan etkisi “kanama” lara neden olabilmesidir. Aspirin erkeklerin % 03,3’ünde, kadınların ise % 02,5’inde kanamaya yol açtığı bilimsel olarak ispatlanmıştır. Sözkonusu kanamalar çoğunlukla mide ve bağırsaklarda meydana gelmekle birlikte bazen yaşamı tehlikeye sokacak kadar ciddi sonuçlar doğurabilmektedir. Aspirinin sebep olabileceği en önemli ve ölümcül kanama beyin kanamasıdır. Bilinçsiz Aspirin nedeniyle meydana gelebilecek kanama riski en fazla olanlar ise daha önce ülser ya da kanama geçirenler, 60 yaşının üzerindekiler, yüksek doz ilaç kullananlar,... The post Aspirinin yan etkileri first appeared on Bayefendi.

 

Arananlar ve bulunanlar:

Yorumlara Bak (2)

  • Erkek giyimi hakkında çok fazla konuşulmaz. Daha çok kadın giyimi ve kadın aksesuarları konusunda herkesin bir bilgisi vardır. Kadın aksesuarları ticaret açısından da ülkemiz için büyük önem taşımaktayken, geçenlerde kendime internet üzerinden kişiye özel gömlek siparişi verdim. Harika bir kumaş ve kumaşa muntazam bir şekilde ismim işlenmişti. Tabii ki ben bunu yaparken kol düğmeli olmasını istedim. O an anladım ki giyinmeyi seven beyler için de aksesuar büyük önem taşıyor. Benim için kol düğmeleri o gün ki şıklığımı tamamlayan yegane şey. Tabii ki gömleğim de klas ise. Bu yüzden artık Türkiye'de de güzel giyinmeyi, tasarım gömlekler giymeyi seven insanların ayrıca değer verilip bu konuda oturduğu yerden sipariş verebiliyor olması çok hoş doğrusu.

    • Mustafa Bey, Saat ve gözlük de bizim için aynen sizin bahsettiğiniz kol düğmesi gibi erkek açısından çok önemli aksesuarlar.

Bayefendi sitesi size daha iyi hizmet vermek için cookies içermektedir