Instagram logosunun anlamı

istagram-logosu-anlami

Instagram logosunun anlamı nedir?

İnternette fotoğraf paylaşımı için icat olunan ve dünyada kısa sürede popüler olan Instagram’ın logosu aslında basitçe bir fotoğraf makinesi  yani retro kamera olup, kullanıcıların çektikleri fotoğrafları birbirleriyle paylaşmalarını hedefler.

Bugün için ise Facebook’un sahip olduğu fotoğraf paylaşımı uygulaması Instagram’ın logosu değişti. iOS ve Android platformlarında gelen güncelleme ile instagram da yeni arayüzüne kavuştu.

Related Post

Eski logodan esinlenen yeni logo, daha çok yönlü bir kamerayı temsil edecek biçimde değiştirildi. Logoda bulunan gökkuşağı da gradyan şeklinde Instagram ikonunun bir parçası olmaya devam ediyor.

Yenilik sonucunda fotoğraf ve videoları daha çok ortaya çıkarmak için Kullanıcı arayüzü ve yazı tipinde değişiklikler yapıldı. Fakat bu güncelleme yalnızca tasarımsal boyutta olup, kullanım ve özellikleri değiştirmeyecek.

Instagram tasarım ekibi başkanı Ian Spalter’a değişimin nedeni “ince çizgiler ile, kullanıcıların tarzına da uyan, daha estetik bir görünüm” yakalamak olarak açıklandı.

 

Arananlar ve bulunanlar:

Bu yazının son düzenlenme Tarihi: 12/05/2016 13:51

Beyefendi: biyo

Bayefendi sitesi size daha iyi hizmet vermek için cookies içermektedir