2017 Yılının İlk Vizyon Filmleri

2017 Yılının İlk Vizyon Filmleri

2017 yılı sinemalarıyla da hızlı bir başlangıç yapıyor. Özellikle efsane Marvel karakterleri ve aksyon filmleri ve animasyonfilmlerinin hızlı girişi ile 2017 yılında sinemalar, sinema severlerle dolacağa benziyor.

  • ŞİRİNLER  ( Kayıp Köy )

Küçük mavi şirin yaratıklar 2017 yılında 3.Sinema serisi ile yine karşımızda olacak. Şirinenin kayıp köyün haritasını bulması ile başlayan macera, Yasak ormandan geçmeleri ile birlikte. Komik ve maceralı bir çocuk ve animasyon sever büyükler için eylenceli görünüyor

Şirinler- Kayıp Köy ( 2017 )/ Smurfs: The Lost Village ( Türkçe Fragman )  

 

 

 

  • ARABALAR 3 

Şimşek Mcqueen in bir yarış sırasında kaza yapması ve takla atarken ki görüntüsü ile büyük merak uyandıran fragmanı ile özellikle erkek çocuklarının yine favorisi olacağa benziyor.

Arabalar 3 (2017 ) / Cars 3 (  Türkçe Trailer)  

 

 

 

  • LOGAN

Marvel e ait olan x-man serisinde yer alan Wolverine karakteri Logan ı gösteren filmde tüm mutantların yok olduğu mottosu ile başlayan ve küçük bir kızın da dahil olduğu film sürükleyici görünüyor ve bizim gibi marvel Çizgi film ve filmlerinin aşıklarının heyecanını artırıyor.

Logan 2017  (  Türkçe Trailer)  

 

  • KARAYİP KORSANLARI 5 

Deli Kaptan Jack Sparrow a bu 5. karayip korsanları serisinde Kaptan salazar rolünde Javier Bardem eşlik ediyor. Filmin fragmanından da anlaşılabileceği gibi görsel efektler büyüleyici görünüyor. Her ne kadar Ölü adamlar masal anlatmaz diyorsada tütkçe çevirisi Salazar’ın intikamı olarak yapılmış.

Karayip Korsanları 5 (Salazar’ın İntikamı) 2017 /  Pirates of the Carribbean 5-Dead Men Tell No Tales (  Türkçe Fragman )  

 

  • Maymunlar Cehennemi 3

ilk olarak 1980 li yıllarda tanıştığımız Maymunlar Cehennemi filmi akıllı maymunların hayatımıza 2000 li yıllarda yeniden girmesi ile yeniden girmişti. Evrim geçiren maymunların hikayesinde bu sefer kaçınılmaz olan maymun insan savaşı ile karşı karşıya kalacağımızı ve insan ırkının belkide sonu olacağını ve Maymunların gezegene hakim olacağı algısı verilmiş durumda.

Maymunlar Cehennemi 3 – Savaş   ( 2017 ) / War For The Planet Of The Apes  – ( Türkçe Altyazılı Fragman )

 

  • Mumya

 

Aksiyon filimlerinden tanıdığımız Tom Cruise ve Oscarlı  Russell Crowe un rol adlığı film bulunan mumyaların taşınması sırasında Tom Cruse un da bulunduğu uçağın kazasında ölmesi ve ardından yeniden dirilmesi ile başlayan bir mumya hikayesi. Bu sefer mumya bir kadın olarak karşımıza çıkmakta…

Mumya (2017) / The Mummy  ( Türkçe Altyazılı Trailer )

 

  • ÖRÜMCEK ADAM- EVE DÖNÜŞ 

Adalet birliği filmi ile yeniden ilk yüzü ile karşımıza çıkan Marvelin belki de en ünlü karakteri Örümcek Adam 2017 de yeniden beğenimize sunuluyor.

Örümcek Adam – Eve dönüş (2017) Spider-Man: Homecoming  ( Türkçe alt yazılı Fragman)

 

 

  • WONDER WOMEN

Marvel in pek de alışkın olmadığımız kadın süper kahraman algısını kıracağa benzeyen filmde güzel bir kadın kahraman olan Wonder women ı görüyoruz. Adalet Birliği filmi le ilk defa seyirciyle tanışan WOnder womenın nereden hangi zamandan geldiğini de öğreneceğimiz film gotik tarzı savaş müziği eşliğinde ilgi çekici görünüyor.

Wonder Woman  (2017) ( Türkçe alt yazılı Trailer )

 

  • ADALET BİRLİĞİ 

Ben Affleck in canlandırdığı batman ( Bruce Wayne )  e Flash Karakteri, Wonder women ve filmde henüz iyi adammı yoksa kötü adammı bilemediğimiz Aquaman karakterini canlandıran game of Thrones Dizisinde maskülen yapısı ile Draga karakterini canlandıran dev adamın eşlik ettiği film de marvel karakterleri yine bir arada görünüyor, Süperman ın olup olmadığı ise merak konusu…

 Adalet Birliği  ( 2017) / Justice League  ( Türkçe Dublajlı  Tanıtım Videosu ) 

 

 

  • HIZLI VE ÖFKELİ 8 

Şehir sokaklarında çılgın araçlarla, çılgın kovalamacalarla bildiğimiz Fast and the Furious serisinin 8. filmi önceki bölümlerdeki gibi sürükleyici bir aksiyonla beyazperdede yerini alıyor.

Hızlı ve Öfkeli 8 / Fast & Furious 8 ( Türkçe Dublaj Fragman)

 

 

  • TRANSFORMERS 5 – SON ŞÖVALYE 

Önceki filmlerde kahramanların önde gelenlerinden olan Optimusprime ı bu sefer farklı safta gibi gösteren fragmanda. 2 dünyanın savaşı konu alınmakta. Yine muhteşem görsel efektlerle bezenmiş olan fimde aksyon sahneleri büyüleyici görünüyor.

 

Transformers 5- Son Şövalye  (2017)  / The Last Knight  (2017) –  ( Türkçe Dublajlı film Fragmanı )

 

 

  • Power Rangers 

Çocukluğumuzda çizgi filmleri ile bizleri etkisi altına alan ve ilk dizileri ile pek de aynı etkiyi veremeyen power rangers takımı bu sefer etkili bir filimle beğenimize sunuluyor gibi. Power Rangers ın nasıl oluştuğuna dem vuran film fragmandaki etkileyici müziği ile ses getireceğe benziyor.

 

Power Rangers (2017) –  ( Türkçe Altyazılı Resmi Teaser Fragman ) 

 

 

Arananlar ve bulunanlar:

Leave a Comment

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.